Built With: Awards

  • Project Manager
    CB Richard Ellis
  • Architect
    MCM
  • Quantity Surveyor
    CB Richard Ellis
  • M&E
    Medland Metropolis
  • Form of Contract
    JCT 2011 W/O Quants
  • Size
    65,000 Sq Ft
  • Programme Period
    26 Weeks

Award winning performance by BW to deliver a stand out office for visual effects company.

Visual effects company Double Negative had big expectations of their new London office. They had a very specific set of needs – including power and cooling facilities at three times the specification of a standard office and maximum comfort for their desk-bound developers – and wanted to work with a collaborative delivery partner that could truly understand their culture.

Enter BW stage left. We exceeded expectations and delivered the award-winning project on schedule.

The BW team worked proactively with the developers to overcome delays to the base build and maximum comfort standards were achieved using chilled desks with in-built fancoil units for the special effects artists. Two bespoke cinemas and screening rooms allow staff to showcase Double Negative’s film and TV work including Harry Potter, Batman and Sherlock Holmes.

Double Negative’s award-winning office now reflects the firm’s creativity and technical expertise.

Get in touch to discuss your project

Subscribe

Subscribe to BW's news
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.