Built With: Quality

  • Project Manager
    Sweett Group
  • Architect
    Gensler / ACA
  • Quality Surveyor
    Sweett Group
  • M&E
    Focus FM
  • Form of Contract
    JCT D&B 2011
  • Size
    64,000 Sq Ft
  • Programme Period
    35 Weeks (Phased)

To attract the best talent you need the best fit out experts.

Selfridges back of house was a different world to its luxurious shop floor.

To attract the best talent and create a spacious on-brand workplace for its 5,000 front of house employees and 400 strong office team, they called on BW’s fit out experience.

Selfridges purchased the 100,000 square foot Nations House as part of their major expansion plan. After BW’s successful fit out of their elegant Group Executive floor, the client negotiated further office space from existing tenants within the building – totalling 64,000 square feet over six floors – to create new work space for all employees.

BW’s strategic approach and phased completions met the retailer’s need to occupy space before the peak Christmas trading period, and logistical challenges overcome by the BW team included lack of access to the loading bay as part of the adjacent £300 million store revamp.

Luxury touches included a £1 million joinery package, feature lighting and quality furniture. Behind the scenes, BW also installed new M&E services throughout.

Staff moved from cramped overcrowded offices to a new, inspiring workplace that embodies industry best practice and has helped Selfridges to achieve its business goals.

Get in touch to discuss your project

Subscribe

Subscribe to BW's news
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.